Bättre sent än aldrig, eller?

Då har jag helt glömt bort att blogga igen 🙂 Fast ingen är nog direkt förvånad när det gäller mig. 

Vad har hänt den senaste tiden då? Tja inte så mycket, det är mest jobb och så lite jobb på det. Visst jobb har varit trevligare än annat i alla fall. 

Denna veckan har det varit en sådan vecka då jag varit tvungen att hålla mig på jobbet till 17.00, problemet för mig har varit att jad i onsdags och igår hade handbolls fotografering klockan 19.00 så det gällde att ta sig hem snabbt och sedan försöka hinna slänga i sig ngt snabbkäkat och sedan greppa kameraväskan och springa iväg till hallen. 

I onsdags hade damerna sin tuffa match mot överlägsna serieledarna Sävehof. En garanterad förlust, men nu gällde det bara att hålla siffrorna nere på en hanterbar nivå. En av mina foto kollegor kom fram till mig innan matchen och sa att han räknade med en 15 måls vinst för Sävehof, jag var lite mer negativ och svarade honom ”efter första halvlek ja!” och jag var den som var närmst, det var 13 mål upp för Sävehof i halvtid. En del av tjejerna kämpade med näbbar och klor i 60 minuter medan andra hade för stor respekt för Sävehof och vågade inte riktigt ge sig in i fighten. 

Image

I går var det herrarnas tur att slåss på handbolls planen. Hösten präglades av dåliga resultat och man låg länge allra sist i tabellen. Kanske inte så förvånande med tanke på att 8 personer lämnade föreningen efter att man blivit nedflyttade en division. Nu har man en väldigt stor mängd nya personer som ska lära känna varandra, veta var de hittar varandra på planen och veta vad/hur de andra sköter sig på planen. Den senare tiden har man blivit ett mer sammansvetsat lag och man har tagit skalp efter skalp efter skalp. Fredagens match gick mot systerorten i söder, KFUM Lundagård. En av deras lirare var tidigare en väldigt stark och bra skytt i EHF, men det var många år sedan han spelade för oss. Nu var han väldigt dålig på att skjuta, inte så att skotten var dåliga men han tog sällan tillfället utan passade hellre till någon annan. EHF gjorde en mer orolig start än normalt och efter time outen så hade man nog fått sig en blåsning av tränaren för när man kom tillbaka ut på plan var det ett mer taggat gäng och bollarna hittade en annan plats än i stolpe eller ribba. Efter 60 minuter visade det sig att EHF hade varit storleken större än KFUM Lundagård och numera har EHF tagit sig hela vägen upp till att vara trea i serien. Det bådar gott om de bara kan fortsätta vinna de återstående matcherna.

Image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s