Helsingborgs fototur

Lördagen den 22 Februari åkte vi, ett gäng fotonördar, till Helsingborg för att fotografera. Det var äntligen uppehålls väder men med tanke på att det bara är Februari så är det inte speciellt varmt för det. Väl framme på Knutpunkten så blev vi varse att vind och kyla i Helsingborg inte direkt värmer en, inte ens om man har mössa och vantar på sig kommer man undan. 

Vandringen gick från Knutpunkten och ned mot strandpromenaden. Vädret gjorde sig tillkänna även hos Helsingborgsborna för de ville inte heller vara ute insåg vi. Det var inte så värst många som hade mod att trotsa vädrets makter och ge sig ut. Några hade dock vågat. 

Image

 

Efter strandpromenaden blev det en tur tillbaka in mot staden och då via en närbelägen park där vi inte heller stötte på allt för mycket folk….det var typ bara vi där 🙂

Image

Detta gjorde att vissa fick idén att leka lite när vi ändå var där 🙂 

Härifrån begav vi oss sedan tillbaka in mot Dunkers och fiket ‘Kafferepet’ för en välförtjänt fika. Tror inte någon av oss var dirket begeistrade att bylta på oss igen och bege oss tillbaka ut i kylan, men vi bet ihop och gjorde det i alla fall. Nu blev det en tur upp mot Kärnan och sedan gågatan/shopping stråket där vi lyckades fota lite människor i alla fall. 

Image

Väl tillbaka vid Kärnan beslutade vi oss att avsluta och bege oss hemåt. Vi hade ändå varit ute i 4 timmar så vi fick nog känna oss nöjda. 

Vi får väl se om det blir fler turer hit och fota när vädret blivit bättre och mer behagligt 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s