Dubbelmatch

Gårdagen bjöd på två fototillfällen. Först skulle jag fota herrarnas handbollsmatch mot Karlskrona. En match där Eslöv verkligen visade vilja och bestämmande. Karlskrona är serieledare och har ett par spelare som spelat i betydligt högre serier innan, men i gårdagens match mot Eslöv kom de inte fram alls. Matchen slutade 26-24 till Eslöv. 

Image

 

Killarna var lyckliga efter slutsignalen. 

Två timmar senare var det dags för en derbymatch mellan Eslövs damer och H65 från Höör. H65 ligger 4 i tabellen och Eslöv ligger 8. Detta var en match som Eslöv skulle behöva vinna för att ta sig upp på slutspelsplats igen. Dock visade det sig att H65 var snäppet bättre. Man hade bättre spelplan än vad Eslöv hade och dessutom så utnyttjar H65 sina kontrings möjligheter vilket Eslöv inte gör. Vet inte om det är för att man är osäker på sina utkast eller vad det är, men så fort man har möjligheten att kontra, då väljer man istället att passa till den spelare som är närmst målvakten och sedan tar man spelet i sakta mak vilket gör att motståndarna hinner springa hem och ställa upp sitt försvar. Det blev en lite svidande förlust med 32-23 för Eslöv. 

Image

Nästa hemma match är flyttad fram en dag fick jag besked på efter gårdagens match, anledningen är att SVT ska tv sända den. Detta till oss fotografers förtret, tv sända matcher är pest för oss. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s