En dag på Ven

Så har man då äntligen börjat sin semester för i år, och första dagen på semestern hamnade jag på en foto-utflykt till Ven med 7 andra fotonördar.

Det har varit en massa prat om hur vädret skulle bli idag, allt från 23 grader och molnigt till regn. Hur vädret faktiskt blev? 29-30 grader varmt och solsken, väldigt lite vind och inte mycket moln heller. =)

Samling vid Ventrafikens terminal vid 9.40 och båt över 10.00, sedan heldag på Ven fram till 16.45 då båten gick hem. Det har blivit mycket promenerande, pratande, skojande och tittande… och en del fotande. Hade dock inte SÅ jättemycket foton med hem, tror det totalt blev ca 50 stycken.
En av mina mål med dagen var dels att träffas och umgås med de andra, ha en dag på Ven och även att testa min nya 28-300mm glugg. Den presterade bra får jag erkänna. Skönt var det att man slapp bära på flera objektiv och man slapp byta gluggar.

Har nu tankat in fotona till datorn, så nu blir det till att göra vid dem, ser ut som det kan bli väder till det nu i kväll, just nu mullrar det lite så kanske det blir lite kvällsregn.

Kyrkbacken

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s