Pre Season Cup 2015 är över

Då var tre dagars (eller 2.5) fotande över. Årets Pre Season Cup har genererat massor av foton, totalt fick vi ihop ca 4000 bilder under de här tre dagarna, fördelat på 4 personer (större delen av tiden i alla fall).

Kul? ja det har varit kul att fota, kul folk att fota ihop med, kul folk som dömt matcherna (väldigt trevliga domare och de flesta även sociala), trevliga ideella arbetare från föreningen, trevliga tränare/spelare från övriga Sverige som varit här som deltagare, trevliga och sociala domarkontrollanter.

Farligt? jo det har ju hänt en del. I fredags tog det inte lång tid in i första matchen förrän de fick torka blod på golvet. I går tog det ca 20 minuter innan vi hade en brutal kollision mellan två spelare från samma lag som skulle försvara sin egen bur, en så kallad heads-on kollision som det verkligen small om. Det slutade så pass illa att matchen fick stoppas och man fick invänta ambulanser som kunde köra de skadade tjejerna till Akuten, innan lunchtid hade ytterligare 9 incidenter inträffat, dock inte lika hemska som den där kollisionen. Men jag vet en annan spelare som kom hem idag med ett minne från turneringen, och hela motståndarens tandavtryck i skallen.

Men tjejerna har varit glada, spralliga och haft kul utanför plan, och VÄLDIGT fokuserade på plan, ibland kanske för mycket till och med.

Nu är det lugnt fram tills nästa helg då jag ska fota EHF Cupen, fast då är det bara jag som fotar, 2,5 dagar ska jag fota och täcka två hallar samtidigt. Det blir mycket springade kan jag lova.

Årets vinnare i den sista final matchen, Flickor A, har vi här.

_SLN9532

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s