blåsigt vid kusten

Idag fick man sova en timme längre på morgonen, men inte fan tog jag vare på det. Vaknade för tidigt och kunde inte somna om så det var lika bara att gå upp och läsa tidningen istället. Därefter skulle jag hinna käka frulle, göra backup på laptopen, göra tids synch på min D800 så att den var rätt OCH se om jag fick tag på eMa så vi kunde bestämma OM och vart vi skulle iväg och fota.

Efter lite snack blev det bestämt att vi skulle mötas på jobbet och därefter dra söderut längs kusten. Första anhalten blev till Limhamn och vidare ner mot Klagshamn och sedan ner till Skanör/Falsterbo.

När vi ändå var där så fick det ju bli en bild på något som aldrig fotats innan…. eller?
_SLN6305-PanoVi hade tur som hade hamnat på RÄTT sida bron eftersom vi på andra sidan kunde se ett regnområde dra in över Skåne, dock varade det inte allt för länge innan även vi fick regn och fick då smita in under träden med våra kameror och stativ och skula tills det var över. Bilden ovan blev en panorama av 21 sammansatta bilder, totalt nästan 60000 pixlar lång. =)

Härifrån blev nästa anhalt Kalken där vi också fick fotat tidigare väl dokumenterade kalkugnar och liknande. Medan vi stod där på plattformen och tittade på ”ormboet av armeringsjärn” på andra sidan stängslet, så noterade jag att solen gått i moln men ändå lämnat lite att fotografera.

_SLN6363

Någon satt där ovanför bomullstussen med en stark ficklampa 🙂

nu ska bara de andra bilderna göras vid också, men det kommer INTE bli gjort idag, den saken är säker. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s