gick som på räls

Dagens handbollsmatch gick i rask fart och poängen stannade i Skåne. Å andra sidan hade de ju stannat i Skåne även om man hade förlorat, för dagens match var en derby match mot Helsingborg (som ligger/låg ett par placeringar högre upp i tabellen).

Början var jämn, i alla fall upp till ca 4-4 sen verkade det som att hemmalaget hade hittat glädjen i att spela bra handboll igen och Hugo bombade in den ena bollen efter den andra.

I halvtid hade hemmalaget en ledning med 6 bollar och det kändes lite som att Helsingborg stångade sig blodiga utan att riktigt komma någonvart. I målburen var det helt stängt under många utav anfallen och oavsett hur eller var man sköt så hade hemmalagets målis en hand, ben eller ansiktet i vägen. Nåja, ansiktet använde han bara en gång och det gick bra.

När slutsignalen ljöd hade hemmalaget försäkrat sig om en 11 måls ledning. Komfertabel vinst och väl förtjänad.
Helsingborgs målvakt hade verkligen ingen rolig eller bra dag på jobbet, det var till och med så att domarna sa till honom. Oavsett hur hemmalaget sköt mål, så hade han något att klaga över om att domarna hade ignorerat, så som övertramp, fel sida sidolinjen, för många steg, stürmerfaul, you name it – he complained about it.
Det sköna var att se dessa två domare (en man och en kvinna) vara så cool lugna hela matchen oavsett vad som hände på plan eller hur mycket spelare eller tränare skällde eller gnällde. De brusade aldrig upp eller behövde höja rösten. För min egen del var de bra eftersom INGEN av den ställde sig i vägen när jag skulle fota. 🙂

_SLN2658

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s