Det blev inte så farligt i alla fall

I går så var det åter dags att fota damhandboll, denna gången spelade Teamet mot Skuru från Nacka. Lagen ligger i motsatta del av tabellen från varandra, Teamet på fel sida.
Matchen inleddes svagt och Skuru drog ifrån mer och mer, och hade som mest 8 måls ledning. Ju längre andra halvlek gick, desto närmre kröp Eslöv och som bäst var man en boll ifrån. När hesa Fredrik ljöd efter 60 spelade minuter så hade Skuru 3 måls ledning och två poäng med sig hem till Nacka.

SLN_1601099

Lite drama blev det också, då ena domaren fick utgå efter ca 7 spelade minuter. Hur skulle man nu göra, det fanns ingen bland publiken som kunde ställa upp som domare. Så istället fick/lyckades man ringa in en annan domare (som jag tror bor i stan), dock kunde man ju inte skjuta upp matchen utan den domaren som var kvar beslutade att man skulle fortsätta spela med bara en domare så fick den andra rycka in så fort han kommit på plats. När väl den inkallade domaren var ombytt och redo så var det bara någon minut kvar av första halvlek och för att inte störa så bestämde man sig att spela klart första halvlek med bara en domare och så fick den andra påbörja jobbet när andra halvlek drog igång.

Skuru hade även en spelare med som hade kört lite färg-koordination, lila-vitt-grönt-vitt-lila 🙂

SLN_1600969

Med på matchen denna gång hade jag även lyckats ”lura” med Susanne Hultman 🙂 tror hon börjar få lite blodad tand på att fota sport. *hehe*

 

Annonser

3 reaktioner på ”Det blev inte så farligt i alla fall

  1. Hej! Mitt namn är Johanna och jag spelar i skuru. Jättekul att du fotar damers elitserie. Jag undrar om du tog flera bilder under denna match, Eslöv-Skuru? För vi tycket det är jätteroligt med matchbilder och skulle gärna ta del av dem 🙂

    Ha det bra, Johanna

    1. Hej Johanna, jodå där är några fler bilder, dock är det ju mest från ert målområde så jag fått Teamet i anfall, men det kan finnas bilder på Skurulirare också, jag ska titta efter och återkommer till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s