Magical!

I går spelades sista matchen i handbolls säsongen för damer. För Eslövs del var det en derby match mot KHK (Kristianstad). Det förvarnades redan innan att de skulle anlända med en relativt stog grupp supportrar och man ville att Eslövsfolket skulle gå man ur huse för att fylla hallen med påhejare för Di Gule.

Kristianstad dök sannerligen upp med en hel del supportrar och de var som förväntat väldigt glada och trevliga. Så skönt med handbolls supportrar, det är inget slagsmål eller hat dem emellan.

Matchen var nog egentligen aldrig någon fara, den enda gången Kristianstad ledde var vid ställningen 1-2. När man var inne i slutminuterna av matchen lyfte taket i hallen. Kristianstad supportrarna hade tystnat men Eslövs supportrarna, som hade satt igång redan en kvart innan matchen började, hade bara eskalerat och blivit mer högljudda. Vid 3 minuter kvar stod hela Eslövsklacken upp och hejade på Teamet, vid 2 minuter kvar började man med ”Om du älskar Eslöv, hoppa nu” och de hoppade och hoppade och hoppade och hoppade.

SLN_1601820

Efter hesa fredrik hade ljudit så blev det dansande och hoppande i ring av tjejerna på plan också. SÅ jäkla skönt att se tjejerna ha sådan här fighting inställning i 60 minuter och verkligen visa att de HAR att göra i Elitserien. Efter utdelning av priset till matchens bästa lirare så bjöd Teamet upp till dans/hopp till svar till Eslövsklacken.

SLN_1601856

Det var ett gäng riktigt lyckliga spelare som sprang runt och kramade varandra och log och var riktigt lyckliga.

Det ställdes även upp för fotografering när vi frågade efter det, ingen sa nej.

EIK - Kristianstad

Nu väntar kvartsfinal i SM slutspelet och det kommer bli riktigt tufft. Sävehof valde åter igen att möta Eslöv direkt. Första mötet blir den 28 Mars, annandag påsk. Ska jag vara där? Försök hindra mig 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s