två poäng hade behövts

I torsdags var det derby i Eslövshallen, och det kändes verkligen i luften att man skulle fighta med näbbar och klor för att få till en vinst.

Johan i målet gjorde allt han kunde och stoppade en jäkla massa bollar, försvaret var taggat och klippte till. Dock gjorde motståndarförsvaret också det och stoppade Eslövs framfart de flesta gångerna. När Eslöv väl kom igenom så blev det gör det mesta mål. Man hade även lite tur med sig och lyckades få en boll som tog i ribban och sedan i målvaktens skuldra och sedan in i mål. Och Emil gjorde ett stilfullt mål med ryggen mot målet, huvudet mot vårt eget mål, men lyckades ändå få bollen förbi Ankarets målvakt.

När man närmade sig hesa fredrik efter 60 minuter så kändes det lite som att koncentrationen började tryta och man hade väldigt svårt att ta sig igenom till målet. Dock lyckades man i alla fall få med sig en poäng, vilket är bättre än att förlora två.

SLN_1602119.jpgSLN_1602182.jpg

Nu blir det en ny match på tisdag kväll, det är den sista för säsongen och får man inte med sig två poäng då så kommer det bli division 3 nästa säsong, och då är frågan hur många av spelarna som stannar kvar.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s