Så tog det slut

Det vi/man hade befarat blev också så i slutändan. Slut på spel i Division 2, nästa säsong spelar man i Division 3… OM man får ihop ett lag vill säga.

Sista matchen för säsongen för killarna var en derby match mot Hörby’s Lågan. Det hade nog inte gjort någon större betydelse om man vunnit den matchen för det hade nog varit respass till Division 3 i alla fall. Hösten var tung med många sjukdomar och skador som gjorde att man fick lyfta in spelare från farmarlaget istället och denna kombinationen har lett till att man för det mesta förlorat med uddamålet eller två. Nej det beror inte på killarna från farmarlaget utan mer på att man inte är samspelta och tyvärr att de i A-lagstruppen inte alltid get skenet av att verkligen vilja.

Så var det också i sista hemma matchen, det fanns överhuvudtaget ingen vilja att prestera eller att spela, man fanns på planen och gjorde matchen utan att göra något exeptionellt.
Den enda som verkligen avvek var Hugo som, precis som vanligt, kämpade på även med stort underläge, letade lägen, letade chanser, TOG chanser och spelade handboll istället för att vara inne och bara gruffa.

SLN_1602243.jpg

Men som sagt, man vinner inga matcher om man bara har en spelare som verkligen vill.

Nu får vi se hur det blir inför den kommande säsongen. Vad jag hört så har alla sagt upp sina kontrakt med klubben utom 4 stycken. Får väl se om de också väljer att säga upp kontrakten eller om man kan hitta andra som är villiga att satsa.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s