Internationell matmarknad

I går var Susanne snäll och följde med mig in till Lund för att fota på den Internationella matmarknaden som pågått där mellan den 5 och 9 April. Vi hade inte någon aning om hur stort det var eller hur mycket folk där skulle vara. Vädret var i alla fall gynsamt och det var väl det som vi oroade oss för mest, men soligt hade vi hela tiden vi var i Lund.

Vi åkte in till Lund strax innan 11 och tågade direkt upp mot domkyrkan där vi gjorde kamerorna redo för lite action. Därefter vandrade vi ned till Mårtenstorget där det hela hölls. Det visade sig att det var bara två gångar med stånd, men de täckte så gott som hela torget. De som normalt torgar där de fick hålla sig bakom de andra, lite bortstötta tyvärr. Men jag hoppas att många nya kunder hittade till dem också när de ändå var på torget.

Folk då? Ja nått så in i h***te. De var där för att titta, handla och smaka. Suanne och jag var där för att titta, fota, fota lite till och kanske handla. Tyvärr hamnade vi i ett litet dilemma för de tog bara kontanter och jag hade bara kort. Att använda någon av de 4-5 bankomater som finns i närheten kunde man bara slå bort för då hade jag nog stått där än. Kul var det, gott doftade det från många av stånden och trevliga var de som jobbade där.

SLN_1602603.jpg

SLN_1602609.jpgSLN_1602624.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s