Fototur i Trelleborg

Idag var vi ett gäng som samlade mod till oss och åkte på fototur i Trelleborg som Susanne Nilsson hade samordnat. Vädret var med oss även om det blåste rejält.
Jag och Susanne Hultman sammanstålade på stationen i Eslöv för att hoppa på tåget till Lund och där byta till ett pågatåg till Trelleborg. Det var väldigt olikt vad jag är van vid när det gäller tågåkandet. Det var såååååå tomt i vagnarna.
Väl framme i Trelleborg så blev det sammanstrålning med ca 6-8 andra personer som redan var på plats, och sedan fick vi vänta på de sista 3 som anlände en 5 minuter senare.

Därefter började vi den guidade turen upp till centrum och bort mot Trelle Borgen där vi knatade runt lite innan vi sedan blev inbjudan till att titta på lite foton inne i Trelle Borgen av Borg frun.

Efter rundvandring på Trelle Borgen så vandrade vi bort till Stortorget för att inta lite fika/lunch i Vattentornet innan vi sedan gick vidare. Tanken var att vi skulle bege oss in i Stadsparken för att hitta den starta svanen. Thomas Nilsson och jag valde att först gå en runda in på tivoli, men det blev väldigt snabbt och sen återvände vi till stadsparken och de andra. DE hade redan hittat den svarta svanen så vi behövde inte leta så länge.

Orken började tryta hos oss och vi kände att vi hade lite annat att hinna med ocksåp innan dagen var slut så ca hälften av truppen valde att vandra tillbaka till stationen och hoppa på tåget hemåt.

Nu är bilderna inlagda i datorn och jag hoppas hinna börja göra vid dem i morgon. DÅ kommer det kanske en bild eller två också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s