Då var den avklarad också

Så har den första Priden i Trelleborg ägt rum. I söndags begav sig jag och Susanne Hultman ner till Trelleborg där vi möttes upp av Susanne Nilsson för att se om det kunde bli något att fota på Trellebrogs första Pride Parad.
Vädret här hemma talade för halvklart väder och lite blåsigt men när vi kom till Trelleborg var det mer solsken än molnigt och det blåste inte så mycket som det gjorde här hemma heller. Inte något vi klagade över precis 🙂

Uppslutningen var betydligt mer än jag tror någon av oss hade räknat med. Samling på Trelleborg C var smart ur den synpunkten att det var där vi kom in, dock kändes det lite som att det blev lite för mycket folk som tryckte ihop sig på samma ställe innan det var dags för avfärd.

SLN_1606400.JPG

Efter att ha fotat paraden när de lämnade Trelleborg C, så smet vi upp till gågatan där de skulle komma nästa vända för att försöka få fotat från ”andra sidan” paraden också, samt att kanske få lite nya vinklar, zooma in lite mer på enskilda och lite sådant.

SLN_1606508.JPG

Härefter knatade vi upp till Stadsparken där paraden skulle avslutas och när alla väl hade kommit in där så beslutade vi oss för att smita in på Vattentornet för att käka lite, och vi hade nog inte mer än fått in ryggarna där förrän himlen öppnade sig och regnet vräkte ner. Efter en god måltid och en den snack så gick vi ut i Stadsparken igen för att fota lite av uppträdet där. Det var dels Cabaret Candy Club och Panetoz som hade uppträde efter vi kom tillbaka dit. Här kunde man dessutom ”sno” lite nya bilder av åskådare och uppträde. Även om vi fick utstå ett par regnskurar, så stannade jag och Susanne Hultman kvar tills det var slut.

SLN_1606717.JPG

Sen blev det till att knalla ner till stationen och hoppa på ett tåg hemåt och det stämde ju ganska så bra med när vi anlände till stationen, ingen väntetid.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s