Härlig vinst och en stor förlust

I fredags var det så dags för en ny herrmatch. Denna gången mot Bromölla. Vissa spelare saknades och nya hade trätt in för denna matchen och de gjorde ett bra jobb.

Själva matchen började bra, domaren som var på min del av planen kände väl igen mig och vi ”fist-bumpade” och hade lite snack och skratt samtidigt som hon höll bra koll på matchen.

SLN_1608076.jpg

Eslöv bombade in det ena målet efter det andra och Bromöllas målis lät inte det gå någon förbi vad han tyckte om sin prestation i målet. Helt plötsligt så när han slängt ut bollen till sina spelare så kom han och ställde sig vid sidan om mig och började snacka skit istället. Varje gång matchen vände och anfallet gick mot deras planhalva så återtog han sin plats i målet, men så fort anfallet var över så stod han åter vid min sida och snackade skit. En riktigt rolig målvakt var det. Andra halvlek så drog Eslöv ifrån så pass mycket att det aldrig längre blev någon risk för att man skulle förlora matchen.

SLN_1607976.jpg

Innan matchen börjades så hade man en tyst stund för två förlorade själar. En som var med och startade upp klass-handbollen i Sverige (skol/klass handboll drogs igång av två Eslövs själar). Den andra som lämnat oss var en Eslövskändis, dock för en helt annan sport. Birger Andersson, aka Pingis-Birger, hade somnat in under fredagen efter en tids sjukdom. Birger var en drivande själ i Eslövs pingisliv och både han och hans fru, Majvi, har spenderat otroligt mycket tid i pingishallarna under sina år, alltid på ideell basis. De har bidragit till där Eslövs är idag med sina pingis lag. Inte bara genom sig själv, alla tre sönerna är djupt involverade. Den äldsta i styrelsen, mellersta som huvudtränare för herrlaget och den yngste som huvudtränare för damlaget.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s