Så har det äntligen skett!!

Så har denna helgen försvunnit i ett naffs. Förra veckan bestod av en ganska tråkig utbildning måndag till fredag. Det var väl inte så att ämnet var tråkigt, det var väl mer så att läraren fick det att bli så tråkigt som det blev. Man måste verkligen älska sig själv när man behöver skratta åt nästan allt det man själv säger, trots att ingen annan visar något om att det man sagt var kul. Att man sen tråkar ut sin publik med att tjata om ”liksom alltså” i varenda mening man säger, ibland flera gånger, gjorde ju inte saken bättre.

Men jag stod ut och jag somnade inte en enda gång under utbildningen i alla fall 🙂
Lördagen bestod av att FLYTTA HEM!! JAPP du läste rätt! I veckan som gick så fick jag dels min soffa och säng levererad (jag har även skrivit och gnällt på möbelföretaget och frågat om när jag kommer få mitt köksbord och stolar som jag beställde i början av Juli (där butikschefen bara tog emot min beställning men aldrig ringde in den till leverantören) ) och det har visat sig att bordet har kommit men inte stolarna, de behöver ytterligare en eller två veckor till. Tänkte be dem leverera bordet så kan jag själv komma och hämta stolarna när de dyker upp. Har stol som jag kan använda så länge.

Så på lördags morgonen drog jag iväg till Hornbach i Malmö och inhandlade 3 stycken lampor, kökslampa, sovrumslampa och hall-lampa. Nu måste jag bara fixa kontakter så jag kan koppla in elkablar till dem och sedan sätta upp dem, just nu är det bara fönsterbelysning som finns.

Handlade även en matta till sovrummet men nu är jag inte säker om jag ska ha den där eller om jag ska ha den i vardagsrummet. Av någon anledning så känns det just nu som att vardagsrummet har fått mer utrymme än det hade innan. Kan det vara så att soffan tog mer plats innan eller tog mediamöbeln och skåpen mer plats innan? Nya soffan är ju lite mindre än den tidigare och det kan ju vara så att mediamöbeln och skåpen inte är lika djupa som de tidigare var.

Har fortfarande en del prylar kvar där jag ”övervintrat”, så som blommor och lite i frysen, men de sakerna tänkte jag plocka hem på kvällarna den kommande veckan. Det ser väldigt tamt ut med helt tomma fönsterbrädor, det behövs lite blommor för att det ska bli hemtrevligt igen.
Sen måste jag även fixa gardinstänger till sovrum och kök, den gardinstång jag hade i vardagsrummet har jag kvar, ska bara borra hål och sätta upp gardinstångshållarna.

NEJ, lägenheten är inte klar, men man har i alla fall kommit och förseglat hålet från vattenrören i badrummet, så nu kan jag äntligen använda det.
Man har även satt igång och sätta upp inglasningen av balkongen, hoppas de blir klara med det den kommande veckan så man kan få ordning där med.

Väntar på besked om när de ska komma och fixa till persiennerna och kitta balkongdörrs fönstret. Därefter blir det till att fixa målarfärg och måla fönsterkarmarna och övrigt i köket som de inte fick göra under renoveringen. ÄVEN om det inte såg ut innan som det gör nu, dvs ”spräckliga färger” istället för vitt. Men det var besiktningsmannen och försäkringsbolaget som bestämde att det inte skulle göras och mina återkommande klagomål har inte resulterat i att det blir gjort, så då får jag väl fixa det själv.

Så har väl någon helg kvar att fixa och dona känns det som.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s