Fel dag för WWPW!

I lördags var det dags för att träffa fotofolk och deltaga i årets upplaga av Scott Kelby’s WorldWidePhotoWalk. Årets walk hölls i Malmö utav samma person som höll den i fjol.

Lördagen var HELT fel dag för att hålla fotowalk i södra Sverige för det enda vi hade var regn!! Så hade inte för stora förväntningar när vi åkte in till träffen.

Insåg också att om det är samma person som håller walken här nere nästa år så bojkottar jag den eller så går jag en egen walk. Men nu ska vi inte snacka skit om ledaren.

När det väl blev dags att starta walken så intog de flesta av oss rollen att fotografera inne på Triangelns station, vilket inte bjöd till så mycket fotande. Hamnade uppe vid ingången till stationsnedgången för att se om jag kunde fånga någon som kom springande med paraply för att skydda sig. Lyckades fånga ett par personer med paraply men när jag väl stod där så skiftades min tanke och istället blev det till att försöka fånga reflektionerna i den våta marken istället.

Efter ett litet tag så tog vi tåget bort till Malmö C istället och där hittade vi Espresso house och intog lite dryck och mat och sen bestämde vi oss för att överge projektet och åka hem istället.

Kom hem med hela 8 foton från dagen och var väl inte så värst nöjd med dem. Men men.

SLN_1710685.JPG

Annonser

En reaktion på ”Fel dag för WWPW!

  1. Ursäkta, jag råkade få syn på detta inlägg om regn och fotande. Det regnade så gott som hela tiden på min semester på Öland och Skåne och sällan har jag haft så roligt under fotograferandet. Det går bra att fota med ett paraply i ena handen. Lite omständligt, men regnet gör underverk med färgerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s