Black Friday

Jaha då har vi kommit till dagen för en av de största shoppingdagarna i USA (Crazy Monday är väl ungefär lika hemsk).
I Sverige har man också anammat detta påfund men frågan är om svenskarna är lika lättlurade.
Själv så blir det inga köp denna dagen i alla fall, eller på måndag. Men Crazy Monday är nog inte alls anammat här än i alla fall.

Var och tittade lite på prylar som jag är intresserad av att inhandla, men de är sällan eller aldrig på de här reorna och så var inte fallet denna gången heller 🙂

Nä istället så blir det till att spendera kvällen med att fotografera Champions League i bordtennis mellan Eslövs AI Bordtennis och FC Saarbrücken. Sen har man helgen bokad med att försöka få färdigt lite foton från den matchen om inget annat. Vädret ska väl inte bli något kul i alla fall.

Har kämpat på bra i veckan och har nu kommit ner till va 500 foton kvar att göra vid, visserligen kommer det fyllas på en hel del i kväll, men 1500 har i alla fall blivit färdiga och avbockade som klara.  🙂  Hatar att ha en backlogg på foton. Visserligen så är ju December en månad då det inte är någon damhandboll (handbolls VM stoppar spel i serien) så då kan man ju spendera lite tid med att jobba undan det man har liggande och det man får från herrhandbollen och bordtennisen.

Fridens liljor! Nu är det HELG!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s