Så var den igång!

I måndags fick jag ett SMS om att jag hade ett paket från NetOnNet att hämta på Coop i Eslöv. Jag behövde alltså inte ringa till dem för att höra vad det var de ville meddela i fredags.

På tisdagen var jag även inne på NetOnNet och köpte processorn jag behövde. Det finurliga i klocksången var att jag sålde ju tillbaka den första processorn jag köpte och fick ett tillgodokort. Men när jag köpte den nya (nyare generation och snabbare) processorn så använde jag det tillgodokortet för att betala det mesta, men det visade sig att de hade satt in för mycket pengar på kortet så det slutade med att jag inte betalade något alls för den nya processorn.

Idag så jobbade jag hemifrån för att kunna ha ett par telefonmöten i lugn och ro, och dessutom hade jag tid för kontroll hos nya tandläkaren. Ångrar att jag inte lämnade folktandvården för länge sen!! här var det en riktig genomgång av tänderna och bra förklaring och besked om vad de hittade.
Det enda hålet som jag gick där ifrån med, det var i plånboken. Men det gjorde man ju på FTV också.

Efter jobbet så var det till att skruva ihop datorn och hoppas att det fungerade denna gången. OCh redan första gången jag tryckte på power knappen så gick den igång. SÅ jäkla nice!! Den är så mycket tystare än den gamla datorn var också.
Dock uppstod ett problem direkt och det var ju att eftersom jag hade bytt moderkort i datorn så ville inte Windows aktivera sig. Så även om jag provade de vanliga sätten att aktivera det, men det funkade inte alls. Så istället blev det till att kontakta PutteMjuk på chatten och efter en del försök och tricks så fick jag äntligen igång aktiveringen.

Så nu har jag äntligen tillbaka min riktiga fotodator igen. Känns väldigt skönt!

 

n

Annonser

2 reaktioner på ”Så var den igång!

  1. När jag har införskaffat mina macprylar har de fungerat direkt utan att jag behövt ringa någon support. Förresten har jag aldrig behövt göra det under de femton år jag haft äppelprodukter. Men jag minns prylarna jag hade innan dess och hur ofta de krånglade. 😉

    1. Hehe, nu köpte jag ju ingen färdig produkt utan jag köpte lösa delar och byggde ihop det jag ville ha 🙂 anledningen till strulet var ett fabrikationsfel på moderkortet, men nu är allt löst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s