Drog fram som en ångvält

så har den här helgen tagit sitt slut också. *sätt in lämpig svordom här* vad helgerna susar förbi snabbt!

Trodde man skulle hinna med mer, men innan man vet ordet av det så är man på andra sidan helgen och en ny arbetsvecka ska ta fart om några timmar.

I går var det en solig och fin förmiddag i alla fall så då drog jag iväg, likt större delen av folket i Skåne kändes det som, till Hornbach i Malmö. Var innerligt trött på det hemska betonggolvet på balkongen så nu var det dags att införskaffa en ny ”konstgräsmatta” att lägga där. Hade ju det innan också, men den försvann ju efter branden.
Så efter att ha stått och köat ett tag vid mattorna så blev det äntligen min tur och jag fick köpt mina 16 kvadratmeter konstgräsmatta. Därefter blev det till att ta sig bort och igenom kassan så snabbt som möjligt. Därefter blev det dags för den nästan omöjliga uppgiften, att backa ut från parkeringsfickan UTAN att bli påkörd. För varför ska man släppa ut folk från sina parkeringsfickor?? Nåja, jag stod på mig och backade och till sist förstod bilarna som var på väg in att NÅGON ville släppa till sin parkeringsplats och jag blev äntligen utsläppt.

Sen hem och bära upp mattbitarna och sen var det bara att ta tjuren vid hornen och rymma ut den stora delen och sedan rulla ut den mattbit som var anpassad för denna delen. Problemet är ju att mattorna säljs bara i 2 och 4 meters bredd och min balkong har ju inte de bredderna, utan mer i storlek med 1,5 meter, så det blir ju en del som man ska försöka få plats med EXTRA så man kan beskära den, och man är väl ingen Magikern Merlin när det gäller att skära matta längs en krokig betongvägg, så jätterakt är det inte, emn det struntar jag i, jag har i alla fall blivit av med betonggolvet med flagnande färg.

Därefter fick man flytta tillbaka allt till det facket av balkongen för att sedan rymma ut det lilla facket och sedan lägga matta där också. Skam den som ger sig, mattorna blev lagda och beskurna och allt är på sin plats igen. Och nu har man samlat på sig mer skit att slänga när containern kommer i Maj månad. =)
Fördelen nu är i alla fall att jag kan gå på balkongen utan att man har en massa färgflagor i lägenheten sen. Kan till och med gå där ute i strumplästen eller barfota utan problem.

Därefter blev det till att njuta av lite ledighet, och när solen sedan försvann så blev det till att göra vid resten av fotona från Kvartsfinal matchen mellan H65 och VästeråsIrsta.

Idag söndag så började man med 2 timmars arbete för att lyckas förhindra att användare i Italien fortsätter använda fel länkar till sina dokument. Nu får vi se hur mycket strul detta ställer till i morgon, men samtliga som kan komma att få en massa ärenden på detta är förvarnade sedan förra veckan så förhoppningsvis blir bekymren minimala.

Sedan var det äntligen frukost och därefter dags att ta tag i alla arbetsuppgifter här hemma. Skulle försöka hinna med allt innan Nisse hämtade upp mig och vi skulle iväg och fota SM Semifinalen i damhandboll mellan H65 och Lugi. Ett hett Skånederby. Tyvärr suger den hallen när det gäller fotografering, och inte blev det bättre av att denna matchen tv-sändes. Dels för att det blev mindre utrymme för oss fotografer, dels för att man skulle försöka undvika vara i TV-bild (lyckades INTE, för en arbetskollega skickade mig sms och frågade vad jag gjorde i bild) och dels för att ljuset i deras ”studio” var mycket ljusare än resten av hallen och om man nu som vi fick göra, satt så vi hade fotoriktning mot detta ljuset, så fick kameran lite tuppjuck när det gäller ljusmätningen. Men men, det gick ganska så okej i alla fall.

_SLN9360.JPG

H65, som anses som lillasyster (Eslöv är väl mellansyster och Lund är storasyster), gick fram som en ångvält och visade att Lugi har typ samma tur med handbollen som Zlatan har/hade med Champions league. Dvs, de är inte ämnade att få vinna (eller ens komma till finalen). H65 krigade helhjärtat även när man hade ledning med 10 bollar och det inte var så jättemycket tid kvar attspela. Så vi får se om det blir tre raka vinster för H65 här också.

Nu har man en ny skörd med bilder som ska gås igenom och göras vid i alla fall. Men detta var nog den sista matchen för min del för denna säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s