Glädjande besked x3

Får väl se detta som en glädjande vecka som har gått nu.

I tisdags blev det både en glädjens o besvikelsens dag. Jag fick veta att det INTE var jag som var övertalig på min avdelning, så jag har mitt jobb kvar. Besvikelsen kvarstod ju över att en person på avdelningen skulle bort, vilket var den som jobbat där längst – 33 år på företaget.

Fick i veckan också besked från en vän i Sydney om att nu var äntligen brandfaran lver och det fanns inte längre någon evakuerings risk, och hans hus hade INTE brunnit ned!

I fredags fick jag besked från en annan avdelning på jobbet, som jag vände mig till i tisdags när jag fick veta vem som skulle få gå. De hade pratat med sin RM samt högsta hönset på avdelningen och de var väldigt glada över att få möjligheten att få en den här mannen i sin avdelning. Just nu ligger det på USA att godkänna sista biten, men RM och höghönset sa att det såg extremt ljust ut för att de skulle anställa honom. Så extra kul att kunne berätta de här nyheterna för snubben på min avdelning och ge honom en liten positiv avslutning på veckan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s