Hektisk fotovecka

Den gångna veckan har varit väldigt hektisk, fotografiskt sett.
Förra veckan avslutades SM Seminfinalerna i bordtennis. På grund av Bordtennis VM som gick av stapeln för någon vecka sedan så hade SM slutspelet skjutits på. Så nu när SM semifinalerna var avklarade så blev det en final vecka.

I måndags spelade damerna sin första SM Final match, detta gjordes i Storfors i Värmland så den fotade jag inte. Där fick man stryk.

På tisdagskvällen var det dags för första SM Finalen för herrarna och denna spelades hemma i Blomsterbergshallen. Så bil till jobbet och sedan köra direkt från jobbet till hallen för att fota. Det blev förslust för Eslöv i denna matchen också, Halmstad spelade mycket mer taggat och bra än vad man gjorde under seriespelet.

_SLN0331.JPG

På onsdagen var det returmatch för damerna i SM Final 2 som spelades på hemma plan. Som tur var så jobbad jag hemifrån på onsdagen, så det var bara att köra till matchen så fort jobbet var klart. Då SVT också var på plats och filmade så fick man försöka hålla sig bakom deras kamera så man slapp hamna i TV bild sen. Denna match vann Eslöv.

_SLN0936.JPG

På torsdagen var det så dags för SM Final 3 för damer, dock var det samtidigt SM Final 2 för herrarna uppe i Halmstad. Då jag jobbade så blev det svårt att hinna upp till Halmstad (jag fick förfrågan om att åka dit upp och fota) så jag valde att köra från jobbet och direkt till Blomsterbergshallen för att fota sista matchen för damerna. Denna gången fick Eslöv se sig besegrade i båda hallarna. Eslövs herrars långa segersvit är nu åter bruten och Eslövs damers segersvit blev också bruten.
Det var surmulna ansiktsuttryck i hemmatjejerna och väldigt glädje i Storfors tjejers ansikten.

_SLN1306.JPG

_SLN1315.JPG

En sak är då säker, Blomsterbergshallen är INGEN hit under de här varma dagarna som vi haft den senaste veckan. Hallen var som en bastu, det är ju bara plåtkonstruktion så det kan ju inte bli annat, och man får inte ha igång ventilationen under match för det kan bli så att bollen tar en oväntad bana i så fall och man fick inte lov att ha dörrarna öppna för då kom det in ströljus.
Spelarna tyckte själv att det var hemskt att spela i hallen i den värmen och jag tror att de flesta av åskådarna tyckte också det var olidligt att sitta där.

Nu fick man även äran att fotografera en kvinlig spelare som är rankad nummer 40 i världsrankningen, kändes lite kul att få fota sådan högt rankad spelare utanför ett VM eller OS. Fick dessutom kommentarer från henne på bilderna jag lagt upp, vilket gladde en ytterligare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s