Malmö Pride Parad 2018

Idag var det så dags för den årliga Pride Paraden. Av någon anledning har man kastat om allt, troligen pga Europride i Stockholm, och Malmö Pride paraden som brukar vara i början av Augusti skulle nu gå av stapeln i början av Juni istället.

Med hopp om att hitta lite nöja i att fota annat än sport, så hoppade jag på tåget till Lund där jag bytte till bil med en arbetskollega som också skulle dit och fota. Parkerade vid Drottningtorget (behörigt avstånd från trängseln borta vid Stortorget och övriga stråk där paraden skulle gå) och sedan promenad bort till Stortorget där samlingen skulle vara.
Vi dök upp lite innan 12.00 och då var där redan en del folk på plats. Först så blev det till att ställa sig strategiskt och spana in vad som erbjöds i fotoväg idag och sen fick man börja jobba sig runt torget (och för att hitta någonstans där det luftade lite eller var skugga). Vädret var varmt och ännu mer varmt, som tur var hade jag två vattenflaskor med mig som tömdes, samt en mugg Queer vatten som jag bjöds på på torget.

Vet inte om det var värmen som gjorde det idag, men inspirationen var inte riktigt på plats. Jag kom hem med 170 bilder (160 behölls) för att jämnföra med i fjol då jag hade 350 bilder som jag behöll.

Paraden tog ca 1 timme och 15 minuter innan den hade passerats, kändes också som lite kortare än vanligt.

Nåja nu har jag lite nya bilder att bearbeta i alla fall.

_SLN1248.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s