Tillsammans med Nisse

I går blev det till att åka bil från jobbet till Malmö. Hade bestämt mig för att åka in till Scandinavianphoto för att kolla upp en av väskorna som jag är intresserad av OCH som de hade hemma. Vid lunchtid ringde Nisse upp och berättade att han skulle till Malmö och fota FC Rosengård och jag berättade att jag skulle till Malmö och ScandinavianPhoto och då visade det sig att han också skulle dit först, så han kom och hämtade upp mig på jobbet klockan 16.00.

Väl på Scandinavian så hittade jag långt om länge väskan, nä den var inte gömd utan den hängde för synligt (precis framför näsan på mig) så jag såg den inte. När jag öppnade den blev jag lite fundersam direkt. Skulle verkligen 300mm/F2.8 gluggen få plats där i? Korgen för drag-hantaget gjorde nämligen att mittsektionen av väskan inte var så djup, så jag fick lite kalla fötter. Pratade med en av säljarna och förklarade vad jag skulle ha den till och vad jag skulle packa i den och han sa att det var inga problem att få plats med den utrustningen i väskan. Bästa kommentaren var när jag förklarade utrustningen och han frågade : Nikon eller Canon?. Jag svarade snabbt Nikon och han drog en lättnadens suck och sa TACK! *haha*
Dock kunde han inte göra något åt priset, som är ca 700:- högre än vad jag kan köpa den på nätet. han ville inte stoppa i en D4s eller en Loupdeck i väskan och glömma bort dem 🙂 Däremot fick jag förslaget på en Think Tank väska istället. Har kollat upp en del nu på nätet och den har samma storlek, både utvändigt och invändigt, som LowePro’n, det är också en kombinerad ryggsäck/roller, priset är dock 500kr lägre än LowePro’n. Som det ser ut på bilderna och youtube klippen jag sett så har man inte heller den här ”kullen” i mitten av väskan som LowePro’n har, så den känns bättre i jämförelse.

Så det blir nog till att ringa Scandinavian i Malmö och lägga en beställning på den, ska bara se om de vill göra ngt roligt åt priset på den också =)

Måste även göra lite tester med min nya logga för att se om den verkligen funkar på bilderna eller om den blir för ful. Så håll tummarna att det ser snyggt ut 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s