Beställt och skickat!

Så, nu har man äntligen kommit i kontakt med säljaren och lagt en beställning på väska, nu är det bara att sitta tillbaka och vänta på att den ska levereras, förhoppningsvis innan jag ska iväg till Kristianstad och fota handboll den 23 juli. Men det kan bli lite tight kanske. Fick ner priset på väskan också, så det kändes ju bra det med.

Förutom beställningen så lyckades jag äntligen i går få besked om vilken typ av bild(er) det var som man var på jakt efter. De senaste två dagarna har jag bara fått korta besked som inte riktigt sagt VAD det var de ville ha, men i gårkväll fick jag äntligen klara besked så två bilder letades upp och gjordes vid. Så nu är det ur världen också.

Den kommande helgen ser jag fram emot att forsöka få till en träff med en fotokollega från Leicester, UK, som ska på en liten roadtrip i Sverige. Han skulle höra av sig när de var på väg över till Helsingborg, hoppas bara de inte har bråttom utan att det finns lite tid att snacka. Har ju inte träffat honom sen vi hade en fototräff i Kew Garden för en så där 10-12 år sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s