Rykten går!!

En varm vecka än så länge.
Måndagen blev det tidigt till jobbet och sen bar det iväg till Kristianstad för att fota 2 handbollsmatcher. Först den mellan Kristianstad HK och Köpenhamn HK, därefter en mellan IFK Kristianstad och SG Flensburg Handgewitt.

Varmt var det ute och i hallen var det inte ett dugg bättre. Ventilation var inte på tal om heller.
Kristianstad HK hade inte mycket att sätta emot och de fick en rejäl överkörning. Fick även se en gammal Eslövstjej som nu skrivit på för Kristianstad. Får erkänna att det hon levererade nu var tvärt emot vad hon gjorde på den tiden. Du kunde hon skjuta och hon kunde hantera en boll.

IFK Kristianstad började matchen i bättre stil. I halvlek var det inte allt för stort försprång, men sen körde Flensburg på och lämnade IFK i bakvattnet.

Efter matchen så skulle det bli så skönt att komma ut där ute i friska luften igen, men NÄ, det var lika stillastående och varmt där. Som tur var så hade Nisse bra luftcirkulation i bilen i alla fall.

I går gjordes första gallringen och det blev en del bilder som ratades direkt. Nu har de legat i glömme i ett dygn till och idag gjordes en andra gallring och ytterligare ett foto gick hädan. Men nu är det nog färdiggallrat och jag ska kunna sätta igång med att välja ut och göra vid några foton från matcherna.
Som tur är så har jag idag, efter avslutat arbetsdag, inlett min S E M E S T E R!!

Inte nog med det, det har varit VÄLDIGT varmt idag och det ser ut som det ska bli väldigt varmt de kommande dagarna också. Sen ser det ut att bli  lite regn eller sämre väder till helgen så DÅ blir det ju ett bra väder för att sätta sig och göra vid bilder. Har nog inte ro i kroppen att göra det om det är soligt och fint väder ute.

Men 4 veckor bortkopplad från jobbet ska bli skönt. 🙂 Ska nog hinna med och ge mig ut och fota lite annat också de kommande dagarna.

Ska även sätta igång med att sätta ihop min kommande hemsida. Håll tummarna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s