härlig avslutning på dagen

Igår var det en sån där dag då jag var på jobbet strax efter 06.00, för att få lite lugn o ro och jobba undan OCH för att kunna sticka från jobbet tidigare.

Jobbet gick bra, tror jag har lyckats få till allt med budgetplanerna för 2019 för de italienska siterna, sen får vi se om det går igenom eller om man på högre ort säger ”nej”. Men då är det inte mitt problem, jag har i alla fall pekat ut vad de behöver byta ut nästa år och vad det kostar.

Efter jobbet så drog jag hem och fick lite käk i mig, så slapp jag korvmojs käk, och sen var det dags att dra iväg och fota Champions League match i bordtennis. För motståndet stod det franska laget, G.v. Hennebont TT. Detta laget är högt rankat i Champions League och deras spelare är rankade inom top 100 i världen. Eslövs spelare är inte riktigt i den ligan.

SLN_1813408.JPG

Truls började mot Hennebonts kinesiske spelare och visade absolut INGA tveksamheter, matchen slutade 3-0 till Truls.

SLN_1813504.JPG

Därefter var det Ioannis tur att möta deras brittiske spelare, med 5-6 år i champions league, och Ioannis första så var motståndet lite hårt och Liam gick segrande ur den matchen.

SLN_1813527.JPG

Efter pausen så intog så Robban bordet och mötte den Belgiske spelaren, Cederic. Här blev det stundtals långa bollsekvenser där man är förvånad att de kan lappa till bollen så hårt och dels går den inte sönder och dels kan de få bollen att träffa bordet i alla fall. Enastående att se och alltid lika spännande att se vem som får se sig besegrad. Robert gjorde vad han kunde och hamnade i 2-0 underläge och det såg kört ut. Då tog han fram sitt ålderskort och erfarenhet och jämnade ut till 2-2 och gick sedan segrande ut det sista gamet också och hade därmed fixat 2-1 till Eslöv i matcher.

SLN_1813624.JPG

Så skulle det spelas en ny match, som kunde bli avgörande. Nu ställdes Eslövs 1’a spelare mot Hennebonts 1’a spelare, dvs Truls skulle möta britten Liam. I början var det lite trevande och Truls hamnade lite på efterkälken men kämpade på och vann de två första gamen. I andra gamet var där en helt otrolig boll där Truls servade och Liam lätt slog bollen mot kanten på motstående sida som Truls var på. Truls nådde med nöd och näppe bollen och lyckades få upp den på bordet på Liams sida och Liam misslyckades med att få bollen över nätet. I tredje gamet så hade Liam bestämt sig och snabbt drog han iväg till 5-0 och Truls såg lite nervös ut. Men så fick han ordning på sitt spel och på nerverna och helt plötsligt hade han jämnat ut det till 7-7 och härefter följdes de åt till 9-9 därefter visade han vem som skulle ta hem matchen.

SLN_1813672.JPG

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s