Till sist ville han vara med och leka

Nu börjar semestern närma sig sitt slut även för mig, så jag kände för att ge mig själv en fotodag, eller halvdag eftersom det var sagt att det skulle regna efter lunch, i går. Så efter frukost gjorde jag mig klar och fyllde bilen med vad jag skulle ha med och lite till och sen körde jag iväg.

Väl på plats så riggade jag upp kameran på stativet och riktade in de där jag trodde/hoppades att han skulle befinna sig. Sen drog jag igång wireless transmittern och gick och satte mig dold bakom buskarna, startade browsern i mobilen och loggade på kameran. Hoppades att batterierna skulle klara det och inte få soppatorsk. Nu började det jobbiga, väntan!

Efter ca 3 timmars väntan dök han äntligen upp och poserade för mig. Jag gick bananas med kameran, dock inte så farligt som en annan av mina fotokollegor gjort. Jag hade nöjet att få fota i ca 20 minuter innan han drog iväg. Men det gjorde inte så mycket, andra batteriet var nu nästan helt tömt (wireless med live view äter batteri som termiter äter trä) och dessutom började det faktiskt regna också om än bara småstänk än så länge. Men ca 700 bilder och en film blev det. Det är första gången som jag har filmat med kameran.

Just nu sitter jag och går igenom för att se vad som kan vara värt att lägga upp, men här är en bild i alla fall (redigerad i mobilen).

Får införskaffa ett lättare gömsle så jag slipper köra via WT-5’ans uppkoppling till kameran, och dessutom så kan man ju vara med även när han sätter sig på något annat ställe i närheten.

2 reaktioner på ”Till sist ville han vara med och leka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s