Planket

Idag var jag inbjuden att komma och titta på Planket utställningen i Hembygdsparken i Ängelholm. Vädret var tilltalande och jag hade ju fått besked från chefen i onsdags om att jag INTE behövde avbryta min semester för att jobba denna helgen, så dumt att inte ta tillvara på det.

Så Othilia rullade i väg strax innan 10.00 så hade jag goda mått att ta mig upp till Ängelholm och hitta in till Hembygdsparken. Första gången jag är där så man kan ju alltid komma fel när man väl kommer in i orten och inte känner till vart man ska eller var man är.
Nåja, jag HITTADE dit ganska så omgående, trots att man stängt av den vägen som jag egentligen skulle tatt när jag svängt av uppe vid skälderviken. Hittade dessutom snabbt en parkeringsplats också, ytterligare en fördel med att vara där tidigt förutom att man hinner se utställningarna INNAN det blir för varmt eller det blir på tok för mycket folk (som gärna ställer sig i vägen).

Hade två fotokollegor som ställde ut där, så jag tänkte ha lite tid för att snacka lite med dem också. Sen träffade jag även några andra där som jag fick snackat med.

Utställningen i sig var inte så stor som jag hade förväntat mig, så den var ganska snabbt avklarad. Men det var i alla fall en skön avkoppling för dagen.

Tomas var en av utställarna.
Dino var en annan av utställarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s