Mäktigt

I veckan så drog jag och en kompis iväg för att fota lite fåglar, vi har varit i trakterna innan och jag hade förhoppning om att få lite mer av fiskgjuse i bild.

Jag anlände först till detta, för mig, nya stället och körde och parkerade bilen och plockade sedan ut mina saker och gick ned till stranden och satte allt på plats, rekade området där jag var så jag kunde vara redo. Då temperaturen var 28 grader så blev det även att ta en sväng utom i vattnet och svalka ner sig lite. SÅÅÅÅÅÅ underbart.

Strax efter så ringde min kollega mig och sa att han hade stannat på vägen till parkeringen för han hade sett något stort, han förklarade för mig på ett ungefär vart så jag kopplade loss kameran från stativet och började vandra iväg bort mot könet han menade. Precis när jag kom dit, innan jag ens riktigt nått ända fram till krönet så hörde jag i telefonen ”han lyfte!!”. Jag höjer kameran och försöker göra mig redo. Dock flyger den bort från mig och sätter sig på en gammal bunker istället, dock är det en bra bit ifrån mig så även om jag har 600mm brännvidd på kameran just nu så är jag långt ifrån för att få en riktigt bra bild, men kameran den får smattra en hel del i alla fall. Dock ångrar jag ju att jag inte tog med stativet från där jag var för att bli lite mer stabil när jag fotade.

Havsörn

Jäklar vad mäktiga fåglar det är! Vilket vingspann, så graciösa i luften, så praktfulla.

Efter att ha suttit här ett tag så lyfte den igen och denna gången flög den mot mig och i telefonen hör jag min kollega ropa ”han kommer mot dig, FOTA!!!!”, jag behöver inte bli tillsagd om detta utan jag håller kameran i högsta hugg och låter avtryckaren vara nere, hoppas att någon av bilderna blev någotsånär i alla fall.
Nu ska det gallras bland dessa bilder och se vad som få bli kvar (de som går att använda) och sen får jag väl göra vid dessa i morgon, då det är tänkt att det ska bli en våt dag i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s