Segersviten bruten

Nytt år, nya utmaningar. Det har varit några matcher (handboll) att fota under de gångna veckorna, denna helgen var det återstart av pingisligan, herrarna har sin första hemma match i slutet av månaden medan damerna startade med två matcher denna helgen.

Kallt utomhus, med vinden inräknad ännu kallare. Men vad gjorde det! Bordtennisen spelas ju inomhus. Efter att ha spenderat tid i den ’hallen’ de gångna två dagarna kan jag säga att det var kallt även inomhus! Spelarna satt med tjocka täckjackor på inomhus, filt om benen eller så lånade man täckjackan från den som spelade och svepte den om benen. Mina händer/fingrar var väldigt kalla när jag lämnade matchen. Så man kanske ska ha med handskar nästa gång man fotar bordtennis om det är kallt ute. Lokalen är ju en ’plåtlåda’ med korrugerad plåt som väggar och ingen isolering och inte mycket till värmeanläggning där inne.

Lördagens match gick mot Halmstads BTK, som slutade 5-3 till Eslövs PK! I denna matchen så kom också tyvärr första förlusten för Li Fen. Sen hon började spela i Sverige, 2002, har hon haft 154 matcher på raken UTAN förlust. Troligen ingen annan inom pingisligan som kommer i närheten av det resultatet. Sen 2002 har hon även haft en lång sejour som proffs utomlands, men sen hon kom tillbaka har hon fortsatt utan förluster tills i går.

Söndagens match gick mot Lekstorps IF, där två tjejer som går på bordtennisgymnasiet i Eslöv spelar. Så de var också lite på ’hemmabana’ idag. Matchen slutade dock 5-1 till Eslöv.

Pratade lite med Filippa, en av spelarna i Eslövs PK, idag och det visade sig att det var hon som hänvisat Kungsbacka posten till mig för att köpa bilder till artikeln de gjorde. Det var en väldigt trevlig pratstund jag hade med henne. Vem vet, jag får kanske fler hänvisningar av henne eller de andra spelarna också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s