på plats igen

Äntligen hade jag en möjlighet att få vara med och fota en Europa league match i handboll igen. Hade ju ansökt till den när den skulle spelats, 23 mars, men pga att motståndarna fick positiva corona tester så fick den matchen ställas in. Istället så gjorde man ett dubbelmöte i Kristianstad, en måndag och tisdag efter varandra. Måndagens möte spelades 20.45 och tisdagens returmatch 18.45 så vi valde att ta tisdagens match så man kom hem igen i någorlunda normal tid på kvällen.

Det var länge sedan jag var och fotade i Kristianstad arena så man var ju lite glad att det äntligen var dags igen.

Det blev en kul match med mycket vinnarskallar i båda lagen, i vilken IFK Kristianstad slutade som vinnare (i båda matcherna) och tog sig vidare till kvartsfinalen. Dock hade jag (miss-)nöjet att få en domare som oftast valde att ställa sig i vägen för mig/min kamera och jag vet inte hur många bilder jag fick slänga pga att precis när jag tryckte av så valde han att ta ett steg till in på planen och på så vis låta sin ryggtavla ta upp mer än 80% av det min kamerasensor fotade. Funderar på om jag i nästa match ska välja att stå upp istället så man blir lite mer rörlig och kan vrida sig själv lite runt domaren i så fall. Får väl se om det är tillåtet eller inte.

På tisdag, 13/4 är det nämligen dags att fota Europa League match igen, då mellan IFK Kristianstad och SC Magdeburg. Ska bli spännande, även om jag tror att Madgeburg kommer gå vinnande ut matcherna.

Annars är helgen upplagd för kameraanvändning, idag, lördag, är det först SM semifinal i damhandboll och sedan direkt därifrån till Blomsterbergshallen för att, förhoppningsvis, hinna med att fota lite dam-bordtennis. I morgon söndag är det åter dam-bordtennis i Blomsterbergshallen och på måndag är det herr-bordtennis i Blomsterbergshallen och som sagt, på tisdag är det handboll i Kristianstad. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s