Hektisk period

Oj vad det blev foto-hektiskt förra helgen igen. Det var handboll och bordtennis på lördagen, bordtennis på söndagen och måndagen och handboll igen på tisdagen. Ingen rast ingen ro, som man brukar säga.

Dock så blev det ingen bordtennis att fota på lördagen för dels drog handbollen ut på tiden, det blev en väldigt spännande match som jag inte kunde lämna förrän den var slut. Förutom ordinarie matchtid så blev det förlängning 2 gånger och sen var det likförbenat oavgjort och då blev det shoot-out innan matchen var slut.

När jag kom till bordtennisen visade det sig att den hade varit slut sen ett bra tag tillbaka. Eslövs tjejerna blev fullkomligt överkörda snabbt och koncist. Fick höra på måndagen att det kanske var bra att man inte var där på lördagen för motståndarlaget hade spelare som var covid positiva men som åkt ner och spelat ändå. När bordtennisförbundet fått frågan varför de tillät detta så verkar det som de mer eller mindre bara ryckt på axlarna och sagt ”vad ska vi kunna göra åt det?”. Tja varför inte göra som i handbollen, alla måste vara testade negativa innan de får vara med och spela och kan inte laget uppbringa en full trupp så får de lämna walk over.

Söndagens bordtennis blev dock lite mer intensiv än lördagens varit och där tog hemma tjejerna vinsten som sig bör. De är ohotade serievinnare om jag förstått det rätt, så lördagens förlust gjorde inte så mycket.

På måndagen var det Eslövs herrar som lirade bordtennis, i en match som betydde hur många hemma matcher du får i SM slutspelet, på andra sidan bordet stod Halmstad BTK, ett lag som man brukar klara av utan större problem. Nu ställde man dock upp utan sina bästa spelare så det slutade med att Halmstad drog det längsta strået och när det nu blir SM slutspel så kommer det i första omgången stå mellan Halmstad och Eslöv, då Spårvägen valde att möta Söderhamn. Detta betyder att om båda lagen vinner vars en match, så spelas sista matchen i Halmstad istället för i Eslöv. Vi får hoppas de kör ordinarie trupp när det blir dags för slutspelet.

På tisdagen var det så dags att åka till Kristianstad och fota Europa League match mellan IFK Kristianstad och SC Magdeburg. Här visade SC Magdeburg vilken klasskillnad det är på lagen. Det kändes som att de hade fler växlar att lägga in om så skulle behövas. De lämnade Kristianstad med en avbockad match från protokollet och en säker vinst, vilket de sedan gjorde om i returmatchen som spelades i går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s