Året som gick (2021), in review, 4/4

Då var det dags att summera upp det sista kvartalet av Covid året 2021. Japp skiten är kvar och en ny variant har dykt upp och som ska vara ännu mer smittsam dock mildare symptom. Bara att bita ihop och försöka rida ut stormen så gott det går.

Oktober:

Denna månaden höll sig all fotografering till sport, stans fantastiska bordtennis tjejer och killar gör ett jättejobb likaså stadens handbollskillar och tjejer.
Fick denna månaden också ett mail från ytterligare en förälder till en kille som spelat Sweden Tour International tävlingen i Eslöv. Han hade sett några bilder på sin son som han ville köpa, och undrade dessutom om han fick lämna den till bordtennisklubben i Karlskrona för att visas på bildskärmar under Sweden Tour tävlingen som skulle gå av stapeln där.

Det blev även till att fota returen i den kritiserade matchen mellan H65 och SPD Radnicki Kragujevac, första mötet har blivit anmält till Europeiska handbollsförbundet för det var så mycket i den matchen som ”luktade unket”, domare/delegater och bettingbolagens utdelningar. I returen i Höör så förlorade SPD Radnicki stort, vilket gör att man verkligen kan fundera över hur de kunde klara det så bra på hemmaplan om det inte var för att där var något lurt.

November:

Ännu en månad hängiven till sport fotografering.

Herrbordtennisen gick på sparlåga då det var bordtennis VM i Houston, vilket få personer kunnat undgå. Sverige tog ju både guld (herrdubbel) och ”Eslöv” fick ett VM Silver via Truls Möregårdhs sensationella spelande. Lägst rankade någonsin att ta sig till en VM final, bland de yngsta som tagit VM medalj och som ”pågafan” spelade!
Det blev även en tur till Kristianstad Arena för att fota Sverige – Polen i en vänskapsmatch. I Eslövs krossade Eslövs HF sina motståndare, Växjö HF, och Eslövs IK fick åter bita i sura äpplet och förlora sin match mot AIK.

December:

Nu ska snön snart anlända, folk ska bli stressade med allt vad julhandel och julförberedelser heter, man ska försöka hitta den perfekta granen och annan. OCH man har lite ledighet att se fram emot i slutet av året.
Denna månaden var det väldigt tunt med fotograferande. Det blev 3 handbollsmatcher bara. Eslövs IK drog det korta strået igen, denna gången mot HK Aranäs, Eslövs HF gav KFI Karlskrona HB en käftsmäll och BK Heid åkte hem glada i hågen och H65 fick fira nyår i moll.

2 reaktioner på ”Året som gick (2021), in review, 4/4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s