*Pust* nu var det slut

Då har man äntligen avslutat fotograferingen av Ligacupen och Sweden Tour Finals. 2,5 dags bordtennis tävlande. Tyvärr, får jag säga, med planläggning som har mycket att förbättra.

Fredagen började klockan 17, det var två matcher som skulle spelas, den som planerat tyckte att varje match skulle vara slut inom 2 timmar, sista matchen var slut 22.30, därefter hem och tanka in bilderna (jo jag vet, jag skulle haft laptopen med och gjort vid bilder när man satt och väntade på att nästa par skulle spela), välja ut vilka bilder som skulle göras vid, göra vid dem och sedan tanka upp dem till Dropbox så att SBTF kunde lägga ut dem. Bilderna var uppe strax innan midnatt. Sen blev det hitta sängen för sen skulle man upp och fota igen på torsdagen, första matchen började 09.00. Denna dag hade jag i alla fall laptopen med.
Torsdagen var lite mer stressad, det hade planerats att varje match skulle ta 45 minuter, vilket de aldrig gör, speciellt inte om du kör först till 10 vunna set. Det betyder att du kan ha 19 set som ska spelas innan det är klart. Dessutom så kör man inte med ”golden point”, vilket betyder att om det står 10-10, så vinner den som tar nästa poäng, utan här kör man tills en vinner setet med 2 bollar och detta gjorde att en hel del set spelades till en av dem var närmer 20 vunna bollar. Så här föll ju hela schemat. På eftermiddagen skulle Ligacup för damer och herrar spelas och det var planerat att prisutdelningen skulle vara 16.45, dock var klockan 18.30 innan prisutdelnignen var. Dessutom så fanns där ingen tid till lunch, kafferast, kisspaus eller något sådant. Visst de andra kunde springa iväg, men för min egen del så efter varje match skulle jag fixa bilder och lägga upp på Dropbox, och den match som skulle varit klar tills lunchen 11.30, den hade nästan precis börjat spelas 11.30, så när den var klar och jag gjort vid bilderna var klockan nästan 13 (vilket var när lunch slutade serveras) och då skulle ligacup finalerna spelas så då kunde man inte vara ifrån.
Fredagen var likadan, dock sa jag till SBTF att nu har jag bilder på alla spelarna så jag kommer inte fota hela matcherna utan några bilder på spelarna under varje match och sen går jag och gör vid bilder. Eftermiddagen var det U20 (Dam & herr) samt Elit (Dam & Herr) och här tog jag det väldigt lugnt och koncentrerade mig på att enbart ta segergest bilder, Intervjubilder, prisutdelningsbilder.

Så när sista prisutdelningsbilden var tagen idag, Fredag, och bilderna vidgjorda och uppladdade så kändes det SÅ skönt. Nu var det äntligen slut.
Blev kontaktade under dagen idag av en som undrade om han kunde få köpa bilder jag tagit på hans son, så det blir till att fixa en kontakt-karta i helgen och skicka så får vi se om där finns något som de vill köpa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s