vi återgår till ”normal” men bara lite

Fick äran att vara med och fota lite landslags handboll i Ystad, EM kval för damer mellan Sverige och Serbien. Efter at ha fått nobben i två år, pga jag inte har en uppdragsgivare som skickat mig för att fota, så fick jag denna gången det glädjande beskedet att jag fick lov att vara med.
Taggad var man och Christoffer och jag hade mycket att snacka om i bilen både dit och hem.
Väl på plats så fick vi springa runt hallen eftersom press skulle gå in på andra sidan eftersom det var där man hade listorna och även västarna vi skulle ha på oss. När vi väl blivit ”inskrivna” så fick vi besked om munskydd. Jag hade mitt eget munskydd med som jag plockade upp och satte på (ett som inte immar igen ögonmusslan på kameran) det. När väl matchen började så visade det sig att de enda som hade ansiktsskydd/munskydd var vi fotografer, ingen annan i hallen. Kändes lite konstigt eftersom vi var ju tvugna att ha ett nytt godkänt covidtest eller ett giltigt covidpass för att få komma in.

Men men, matchen genomfördes i alla fall och många bilder blev det och en hel del att slänga också eftersom domarna hade en tendens att gå in i bilden vid fel tillfälle (vilket även spelare gjorde titt som tätt). Men det blev i alla fall en hel del bilder kvar att använda.

Ska söka till herrmatchen, Sverige-Danmark, som ska spelas i Malmö Arena i mitten av April också, får se om jag får komma med på den eller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s