Fan att man aldrig kan lära sig!

Då får vi se hur länge den här näsbrännan kommer sitt i och man börjar glömma igen.
Igår var det första kvalmatchen till Div 1 för herrarnas handbollslag i stan och jag var på plats och taggad, sen hade jag bestämt mig för att även fota USM Herrjuniorer/P18-19 som började ca 1 timme efter det att kvalmatchen var slut. Vad jag inte visste eller tänkte på var att i A hallen skulle det spelas USM F16 med en match som började en kvart innan USM Herrjuniorer började i B hallen. Så det var minst sagt fullt upp. Efter första kvalmatchen så var där ca 40 minuter innan F16 matchen började så då minglade jag och pratade lite med lite spelare och lite andra spelare och sen flyttade jag mina saker så jag lätt skulle kunna ta mig in till B hallen när det var dags. Så det blev ungefär 15 minuters fotande på F16 innan jag begav mig in till B hallen och ett hörn där.
B hallen har, till skillnad mot A hallen, sina ventilations utblås längs väggarna och i golv nivå på de flesta ställen och man känner verkligen hur det blåser på där. Med tanke på hur jag reagerar, dagen efter, när det är blåst som känns i ögonen, så var det verkligen inte optimalt. Men efter att ha varit stående på hallgolvet i 3.5 timme redan så var man trött i ryggen och kände mer att ”låt denna matchen bli klar sen kan jag bege mig hemåt och ta det lugnt, äntligen”, så man lät bli att flytta sig, dessutom hade det kvittat för var jag än hade ställt mig så hade jag varit i närheten av ett sådant utblås. Så vi får väl se när höger ögar och halva huvudet börjar göra ont idag.
När jag hade fotat ett litet tag på den sista matchen så var där en sak som slog mig, och det borde ha slagit VÄLDIGT hårt! Sist när jag fotade match (i söndags) så tog jag lagfoto efter vinsten och hade då ändrat både bländare och slutare så att jag fick alla spelarna skarpa och så. Normalt brukar jag ändra tillbaka direkt men den gången så var min tanke att ”jag ger mig hem, och medan bilderna tankas in i datorn så ändrar jag tillbaka inställningarna”, vilket jag så klart INTE hade kommit ihåg. *suck* så den ena kameran var helt felinställd och det är så klart den kameran som jag använde mest denna gången (den jag använde för att fota anfallen). Så jag såg till att ändra snabbt som bara den så att jag hade rätt inställningar även på den under resterande av sista matchen. Så när jag väl kom hem och tankade in bilderna i datorn, så insåg jag att 99.9% av de jag tog med den kameran, fram tills jag ändrade inställningarna, får kastas direkt.
Tänk om man bara kunde hålla det i huvudet att ALLTID, utan några som helst dumma ursäkter – hur bra de än låter i huvudet, komma ihåg att ändra tillbaka inställningarna direkt.
Tur jag kom på det i går i alla fall eftersom jag har en bordtennis och en handbollsmatch att fota idag också.

Nu ska det slängas en massa foton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s