Året (2021) som gick, in review, 1/4

Nytt år, samma gamla rutiner, dvs det är dags att tittat tillbaka på vad som händer under föregående år och kanske se om det finns några bilder som inte har blivit visade än.

Året som skulle lösa problemet med Covid, vi skulle vaccineras och allt skulle bli bra igen och vi skulle kunna återvända till det vi kände som vardag.. Covid restriktionerna är nog det nya normala, för knappt hade man släppt på restriktionerna förren det var dags att dra i nödbromsen och köra på med restriktionerna igen samt lägga till lite nya.

Äntligen var det dags att dra igång vaccinationen, vilket för min egen del inte blev förrän i Juni, till stor del pga Region Skånes oförmåga att få till vilka som skulle utföra vaccinationen för oss mellan 18-59, dels för att man inte meddelade de som fick uppdraget i stan att komunen hade erbjudit lite större lokal så man kunde köra fler vaccinationer samtidigt, och sen så visade det ju sig att vissa vaccin inte blev godkända och de tillverkare som man valde att fortsätta med, ja de bestämde sig för att just DÅ var det dags att bygga om så den mängd utlovad vaccin uteblev och allt fick skjutas på.

Januari:

Det fanns en lite sport som fortfarande pågick, så denna månad blev det handboll som fanns framför kameran. 3 matcher blev av denna månaden.

Februari:

en kort månad, men det blev en hel del sport fotograferat även denna månad, nu både bordtennis och handboll. 5 matcher blev det totalt.

Mars:

Den här månaden blev det väldigt mycket att fotografera. Det var handboll i olika nivåer, det var bordtennis, det var även en/ett par turneringar där jag blev betald fotograf, OCH jag hann faktiskt även med att fotografera något helt annat än sport, nämligen fåglar. inte små sorternas fåglar utan nu var vi på jakt efter örnar (vilka inte ville vara medgörliga) nere i örnriket i Börringe. Totalt blev det 13 sport matcher och en heldag med fågelfotografering.

Slagsmål mellan glada och ormvråk
Vinnare av damernas Sweden Tour, som inte fick lov att publiceras av SBTF på deras websida eller i deras tidning Pingis.


2 reaktioner på ”Året (2021) som gick, in review, 1/4

  1. tackar för dina snälla ord. etablerad vet jag inte, men ansåg att om de ville att jag skulle fota turnering åt dem så fick de allt göra rätt för sig också. blir samma sak denna veckan när jag ska fota samma tillställning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s