Nu är det igång igen!

Så har året börjat på nytt. I fredags drog herrhandbollen igång och jag var på plats och fotade Eslövs första förlust under denna säsongen i hemma hallen. Tyvärr så var det som vanligt, när man hamnade på efterkälken med 3-4 mål så slutade man springa tillbaka när man slarvat bort bollen och man slutade spela handboll och började istället bara med gruff och annat gnäll.
Men det är bara att bita ihop och komma igen nästa match.
SLN_1800146.JPG

På lördagen var det dags att fota ett annat gäng, ett som normalt sett ses som motståndare, som hade lånat Eslövshallen för att spela Champions League match mot DHK Banik Most. Vilken underbar inramning det var! Visserligen var det gratis inträde, men folk vallfärdade från Höör för att vara med och se matchen, och näst intill fullt blev det. 1035 åskådare, det är ju nästan 1000 personer mer än var EIK hade på sin senaste hemma match. Roligt var att se att där var så pass många Eslövsbor också, men som aldrig dyker upp när EIK spelar.
Det var en riktigt tight match som slutade med en bolls favör till H65 Höör. DHK Banik Most tjurade riktigt och vägrade ställa upp på line-up och prisutdelningen efter matchen. Den spelare i DHK Banik Most som utsågs till matchens lirare kom dock fram och tog emot sitt pris, men ingen av de andra spelarna visade sig.

SLN_1800596.JPG

På söndagen var det 1-års ”jubileum” eller vad man ska kalla det. Då var det 1 år sedan branden/förödelsen. Även om man inte trodde det så kände man av det på morgonen. Tankarna på att man för ett år sen fick rusa ut i vinterkylan iklädd det man snabbast fick på sig, och sen stå där ute och se huset i lågor. Tursamt så klarade i alla fall sig alla personer i huset.

 

Lämna en kommentar